Inför privatsittning

Inför en privatsittning så vill jag veta så lite som möjligt om dig och din situation. 

Kom med ett öppet sinne och var beredd på att det kan både bli mycket skratt och att man även kan bli känslomässigt berörd.

Jag förmedlar ingenting kring sjukdomar eller olyckor.

Jag bestämmer heller inte vem som kommer träda fram under privatsittningen utan det är andevärlden som styr det hela.

En privatsittning kan man även ha via telefon om så önskas.

Jag jobbar under tystnadsplikt och du får med dig en inspelning av sittningen efteråt.

Tjänster och priser

Healing 30 min 550:-

Distanshealing 30 min 550:-

Access Bars energibehandling 30 - 45 min 600:- ( sker endast på plats )

Vägledning med änglatarotkort, skriftligt/distans 450:-

Vägledning med änglatarotkort över telefon  ca 30 min 550:-

Privatsittning på plats hos mig/telefonsittning ca 45 - 60 min 800:-

Gruppseans 325:- / person ( minst 4 st )

Husbesök/rening 1500:- ( bensinkostnad tillkommer )

Känner du av en närvaro i din bostad? Eller upplever du fenomen som du inte kan förklara? Du kanske har en känsla av olust eller känner dig iakttagen? Du kan uppleva att du inte har samma energi och glädje som tidigare i din bostad, eller kanske känner du dig låg. Alla dessa saker kan ske av olika anledningar, det kan vara en avliden släkting som är på besök och vill göra dig medveten om dennes närvaro.

Det kan vara en ande som inte "hör hemma" hos dig utan som "sitter fast" på platsen och skapar oro. Det kan även vara hus-eller platsminnen och andra negativa energier som påverkar dig. Undersökningen och reningen tar ca 1-2 timmar. Man kan aldrig garantera att det blir helt lugnt efter en rening, då en del energier kan ha funnits där under så lång tid att det är svårt att få bort under ett besök.

Vid en husrening så kommer jag eller med hjälp av en mediumkollega hem till dig och känner av energierna hos dig, samt tolkar in vad jag/vi känner. Med hjälp av healingenergin kan vi jobba bort energier samt fylla på med positiv energipåfyllning. Om det skulle komma andekontakt så förmedlas det även det på plats. 

Berätta inte för många detaljer innan besöket, då det är mediumets uppgift att förklara vad som händer och sker. 

Gruppseans

Vid en gruppseans så bör ni vara minst 4 till 12 personer. 

Samma sak gäller där som vid en privatsittning, att jag inte vill ha någon information om er innan som kommer deltaga. Andevärlden styr vilka som kommer få budskap och det kan vara anhöriga, vänner, bekanta till er från andra sidan som vill komma och ge er budskap. En gruppseans kan hålla på mellan 1- 2 timmar, beroende på hur många som vill komma från andra sidan. 

Healing

Healing

Access Bars

Access Bars

Healing

Healingenergin är en andlig energi och totalt villkorslös kärlek som kommer från universum, kosmos, ja vilken etikett du känner att du är bekväm med. Det är en skapande energi så när vi ger healing använder vi oss av den energin genom villkorslöst tjänande. Som healer är man en kanal för healingenergin.

Healingenergin går alltid dit den behövs mest, oavsett om det är till den själsliga, mentala, emotionella eller den fysiska kroppen. Även om healern kan se eller känna av olika tillstånd i kroppen så diagnostiserar healern aldrig. Beroende på olika tillstånd både i kropp och det mentala påverkar healingenergin alla människor olika och man kan därför inte på förhand bedöma hur fort ett tillstånd kan ändra sig. Nu vet man att alla påverkas på något sätt, oavsett så har inte healingenergin några negativa bieffekter - utan tvärtom, på något sätt blir det alltid en bättring.  Oftast har healingenergin en mycket fin effekt på stressrealterade tillstånd och genom detta har kroppen själv möjlighet att ta hand om det, men allt är beroende på olika tillstånd i kroppen. En healers största uppgift är att ge människor en ökad livskvalitet, genom denna healingenergi, som är enbart positiv och kärleksfull. Man kan aldrig lova något som healer men genom förståelsen för hur denna villkorslösa kärleksfulla energi fungerar vet man att det alltid tas emot på något plan, vilket alltid är välbehövligt och välkommet.

Du ligger på min bänk med filt på om så önskas, jag håller mina händer ca 20-30 cm ovanför din kropp.

Distanshealing fungerar lika bra och då gör du dig bekväm på en plats där du är ostörd, och vi stämmer av en tid strax innan healingbehandlingen och vi återkopplar även efteråt. 

Viktigt att veta är att healing är ett komplement och inte en ersättning. 

Access Bars energibehandling

Access Consciousness grundades 1990 av Gary Douglas och sedan dess under 16 år har Gary utvecklat Access i samarbete med Dr. Dain Heer. Idag finns Access Bars i många länder över hela världen och har tusentals utövare. En Access Bars behandling går till så att du under ca. 45-60 minuter ligger fullt påklädd under en filt på en massagebänk. Det enda du behöver göra är att ta emot behandlingen. Under behandlingen berörs 32 punkter mjukt på huvudet. Dessa punkter lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar som vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet. När du får behandlingen kan du lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget om vad som hindrar dig från att ta emot mer av livet. Access Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande behandling, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden och sätter igång energiflödet i kroppen. Efter behandlingen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre. Många upplever att tankebruset har tystnat, att de sover djupare, är mer avslappnade, har mer energi och glädje och att deras egna energi är lättare. 

Det som är så fantastiskt med denna behandling är att det är så olika från person till person vad man upplever en tid efteråt. Vad är du villig att bjuda in mer av i ditt liv!?

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning

Andlig/medial vägledning

Vid en andlig/medial vägledning så använder jag mig av mina kort så som änglatarotkort samt min intuition.

Mina kort är mitt verktyg för att läsa in det som jag får till mig utifrån din frågeställning/situation som du vill veta mer om, hur du kan ta dig vidare och vad nästa steg är osv. 

Det är viktigt att veta att som medium har man inte alltid vetskap om allt det du vill veta om, då det finns något som kallas för den fria viljan/egna valet. 

Vi är alla våra egna skapare till det vi önskar in i livet, och som vägledare så är det här glädjen kommer in i att stärka och få förmedla det som man får in kring det du undrar över. Detta sker på distans då jag skickar vägledningen till dig skriftligen. Kan även ske över telefon om så önskas.

Dela den här sidan